Relatiebegeleiding 

Kies voor begeleiding door een vrouw of door een man en een vrouw samen

In mijn praktijk bied ik relatiebegeleiding. Sinds kort doe ik dit op dinsdagmorgen samen met Peter Leest. Als cliënten hebben jullie de keuze om door mij alleen of door Peter en mij samen begeleid te worden.


zelfcompassietrainingen vanaf Oktober 2018

Giny ten Brummelhuis zal vanaf oktober 2018 zelfcompassietrainingen geven in de praktijk. Je kunt je aanmelden voor een van de kennismakingsworkshops op 9 juni en 7 juli of voor een training. Kijk voor meer informatie op haar website.


Haptotherapie effectief bij angst voor de bevalling

Op 20 november 2017 verscheen in Journal of Psychosomatic Obstetrics & Gynecology het artikel Haptotherapy as a new intervention for treating fear of childbirth: a randomized controlled trial van Gert Klabbers en anderen. De conclusie is dat haptotherapie effectiever blijkt te zijn bij het verminderen van angst voor de bevalling dan psycho-educatie via internet of gebruikelijke zorg. 


VERGOEDING ZIEKTEKOSTENVERZEKERING 2018

Haptotherapie wordt - mogelijk - voor een deel vergoed vanuit je aanvullende verzekering, kijkt daarvoor in je polis of informeer bij je ziektekostenverzekeraar.

Tot 1 januari 2018 kun je overstappen naar een andere verzekeraar, als deze gunstiger voorwaarden en vergoedingen voor je heeft. Kijk op de site van de  Vereniging van Haptotherapeuten wat verschillende verzekeraars bieden.


Peggy Dijkstra - van Loon, haptotherapeut

Peggy werkt als haptotherapeut i.o. op vrijdagen en om de week op woensdag in de praktijk. Meer informatie vind je op haar website.


5 september 2015 - De Burgemeester heeft / is geopend!

Op zaterdag 5 september heeft Milo Schoenmaker, burgemeester van Gouda, ons gebouw De Burgemeester officieel geopend. Fijn dat zoveel mensen hun belangstelling toonden!